De geoliede machine achter TweeTact

Laten we kennismaken!

Complementariteit als basis

TweeTact is ontstaan uit een geoliede machine, ook wel Karen & Nick genoemd. De denker en de doener. De ene sterk in marketing, communicatie en talen, de andere in alles wat web, digitaal en IT aangaat. Beiden even gedreven en enthousiast, altijd pragmatisch en oplossingsgericht. Rechttoe rechtaan en voelend vanuit de buik.

We willen doen waar we goed in zijn: sterke communicatie neerzetten. Voor de KMO, voor jou. Je mag een realistische aanpak verwachten in lijn met je budget en doelstellingen, maar ook een kwalitatieve, want we nemen onze tijd om jou en je organisatie echt te leren kennen. Wie zijn jullie en waar staan jullie voor? Dat is de basis. TweeTact gaat altijd voor zinvolle en efficiënte communicatie.

Nick Celis

Professional in IT en business development

#Contentstrateeg
#Copywriter
#GoogleAnalytics
#SEA
#Dronepiloot

Karen Lammens

Professional in marketing, communicatie en talen

#Communicatiestrateeg
#Brandingspecialist
#Projectmanager
#Copywriter
#Vertaler

Synergie bij uitbreiding

Als je al jaren rondloopt in de marketing- en communicatiewereld, weet je de goeie mensen zitten. De ideale grafisch vormgever voor jouw specifieke campagne, de beste SEO-expert voor je teksten, de social media goeroe die je Facebook- en Instagram-pagina’s doet uitblinken, enz. TweeTact heeft Karen en Nick aan het stuur, maar heeft een pak experts in het kielzog die hun uitgestippelde routes perfect begrijpen en tot een goed einde kunnen brengen.

We leren je graag kennen!